Driclor 75 ml - přípravek proti nadměrnému pocení


Koupit Driclor

driclor 75ml
Driclor 75ml roll on

Cena: 295 Kč

Doprava a platba

VYPRODÁNO

Rated 4.3 based on 24 customer reviews

Proč nakupovat u nás?

  • Výhodné balení 75 ml
  • Dodání do 2 pracovních dnů
  • Poštovné od 69 Kč
  • Možnost platby kartou
  • Spousty spokojených zákazníků

Driclor recenze

Přidat novou recenzi.

Jméno:

Předmět:

Hodnocení:

Text hodnocení:


Driclor 75 ml
Hodnoceni | 29.07.2014 | "Bomba" od ,

Hurá někdo něco vymyslel:)))) fakt super, po prvním použití jsem viděla výsledky, konečně nemusím přemýšlet co na sebe aby nebyly vidět mokrá kola. Fakt super doporučuji. Sice trošku pálí, ale to dá vydržet. Bomba bomba bomba

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 26.03.2014 | "Konečně něco co opravdu funguje" od ,

Zdravím, i já se přidávám k hodnocení dricloru. Od puberty jsem měla problémy s pocením v podpaží, tolik trapasů a zničených triček, vždycky jsem si musela pečlivě vybírat, na kterých to nebude tak vidět, vyzkoušela jsem spoustu antiperspirantů, ale nikdy mi to nepomohlo. Spíš mi jen zničily trika a dělaly fleky a navíc takový zatuhlý místa v oblečení. Asi z té soli, co obsahují. Už jsem byla zoufalá a vždycky záviděla ostatním holkám, co tenhle problém nemají a můžou nosit barevný trička. I na mikině, nebo černým svetru to bylo vidět a cítit. Každou chvíli jsem se musela ovonět deodorantem nebo parfémem, abych to aspon trochu zakryla, ale stejně jsem to cítila a bylo mi to dost nepříjemné. Často jsem si říkala, jestli i lidi okolo to cítí a jestli si o mně nemyslí, že jsem špindíra a nemyju se. Jednou mi dokonce kamarádka, řekla že srdím. Nevím jestli to myslela jako, že mám přehnaně navoněný oblečení, nebo jestli cítila ten pot, ale dost se mě to dotklo. Připadala jsem si hloupě a poníženě. A taky to praní, po jednom nošení šup do pračky. Fakt hrůza a ty koláče byly někdy opravdu velký, že jsem se styděla jen zvednout ruku, aby to někdo neviděl a nezačal se mi smát. A pak jsem na netu četla o dricloru. No ze začátku jsem měla obavy. Hlavně z té reakce. Ale pak jsem si řekla, že to zkusím. Koupila jsem si nejdřív to menší balení v lékárně a po 3 dnech aplikace pocení přestalo. Nemohla jsem tomu uvěřit, pořád jsem si šahala do podpaží, zůstal mi jen ten pocit, že se potím, ale podpaží bylo suché. Úplně jsem se rozzářila, že to zabralo a litovala, že jsem si driclor nekoupila už dřív, mohla jsem mít dávno pokoj a ušetřit si nejeden trapas a hlavně ušetřit trička, která už kolikrát ani neseženu :-( Tímto bych chtěla doporučit všem, kteří mají stejně jako já problém s nadměrným pocením ať už v podpaží, nebo jinde, kupte si driclor, fakt se to vyplatí, a navíc se mi líbí tato stránka, že seženete i větší balení za výhodnější cenu. Já sama jsem velice spokojená. Používám ho vždycky třeba 3 až 4 dny a pak si dám pauzu. Ten efekt vydrží celé dny. Konečně si můžu koupit trička, která chci, klidně se protáhnu a žádný koláče v podpaží. Cítím se líp a šťastná, že už se nemusím pořád hlídat. Super výrobek.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 13.02.2014 | "Už se nepotím" od ,

Super.... V práci nosím bílé oblečení. Všechna trika jsem si zničila od pocení. Každý to zná. Přeběhnete v létě či zimně z bodu A do bodu B a stydíte se někde vysvléct z bundy, protože máte koláče... S Driclorem už NE.. Začala jsem ho používat před 3 týdny. První aplikace celkem dobrý, malinko to štípalo, ale nic převratného. Ráno jsem smyla a šla do práce. Fungoval bezvadně, ale kapička potu. Nedodržela jsem tu 7 denní kůru, protože mě ještě skoro 2 dny podpaží svědila ( nebylo to nijak hrozné, ale nechtěla jsem to dráždit ještě víc ). Další aplikaci jsem dělala po 2 dnech. Štípalo to, svědilo, ale dalo se to... Dnes si aplikuji jednou za 5 dní. Pořád to zlehka štípe a tak 1-2 dny po použití svědí, ale není to nic hrozného. Určitě lepší, než mít neustále zničené oblečení žlutavými fleky. Driclor mi zvedl sebevědomí a změnil mi šatník. Pokud máte problémy s pocením a nepomohlo vám nikdy nic, začněte s Driclorem. I přes to nepříjemné pálení a svědění. Za suché podpaží to stojí ;-)

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 15.09.2013 | "Driclor je perfektní věc" od ,

Tohle je perfektní věc! Vždycky jsem měla v podpaží kolečka, ať v létě, nebo v zime, vyhýbala jsem se proto nošení triček s rukávem a nosila jen tílka. V zimě to samozřejmě něšlo a třeba dlouhé tričko, nebo svetřík jsem musela po jednom použití hned prát. Driclor mi doporučila kamarádla a já žasla, jak perfektně funguje. Po prvním použití jsem se přestala v podpaží potit, takže kolečka v podpaží už neznám. Svetřím, nebo tričko si můžu vzít klidně vícekrát, takže šetřím jednak pračku, prací prostředky i samotné oblečení. používám jej jedenkrát týdně cca půl roku. Doporučuju.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 03.09.2013 | "Jsem nadšená a spokojená" od ,

Driclor mám krátce a jsem strašně moc nadšená a spokojená. Po třech použitích se v podpaží nepotím. Doufám že nepřestane účinkovat, těším se až konečně obléknu barevná trička. Při prvních dvou použítí mě neštípal vůbec, až mě to zarazilo, ale měla jsem neoholené podpaží (cca 3 dny). Třetí použití už trochu štípal (24 hodin po oholení), ale dalo se to vydržet. Doporučuji.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 29.08.2013 | "Driclor je záchrana pro marně bojující s pocením" od ,

Záchrana pro marně bojující s pocením v zimě i v létě. První kúra trvá 7 dní bez přerušení. Poté ho stačí používat jednou týdně. Zcela splní účel a ušetří pračku od nekonečného praní.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 28.08.2013 | "Driclor používám už 3 roky" od ,

Opravdu účinný. Mám již třetí balení (vydrží ale opravdu dlouho) a používám cca jednou - dvakrát do měsíce. Častěji už není potřeba. Pokud se dodržuje postup použití dle přiloženého letáčku, nejsou žádné problémy (pálení, puchýřky, podráždění kůže).

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 26.08.2013 | "Jako jediný u mě funguje" od ,

Je to první antiperspirant, který u mě opravdu zamezil pocení a proto si ho budu kupovat, dokud bude fungovat :) Aplikuje se přes noc a ráno se umývá (hodně dráždí pokožku) a nesmí se aplikovat na jakkoliv podrážděnou pokožku (např. po holení). Ačkoliv výčet nedostatků převažuje nad výčtem předností, tak se ho nevzdám, protože jako jediný funguje!!

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 25.08.2013 | "Driclor skutečně funguje" od ,

Tenhle přípravek zabraňuje pocení v podpaží, na rukách a na nohou a skutečně 100% funguje. Ale není to nic pro citlivky, proto bych ho doporučila jen osobám, které mají skutečný problém s pocením a běžný antiperspirant jim nepomáhá. Driclor je totiž velmi agresivní a štípe. Nesmí se nanášet na podrážděnou pokožku, třeba po holení, ale i tak se štípání nevyhnete. Takže pokud už používáte tak vydrže neškrábat a ráno smýt. Po 7 denní kůře již stačí použít tak 1x za týden.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 16.08.2013 | "Funguje" od ,

Driclor jsem si zakoupila jak jinak než kvůli kladným recenzím na intrnetu. Je to jediný produkt, který opravdu 100% zabraňuje pocení, ale asi to bude také velký driják. Občas se mi ale stalo, že začal neuvěřitelně štípat, čemuž zabraňuji tím, že dám ruce nahoru (nevím proč, ale zabírá to :) ).

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 13.08.2013 | "Pomáhá proti pocení" od ,

Pomáhá proti pocení a jako jediný u mě doopravdy funguje. Používám ho už asi 2 roky, postupně ale účinnost klesá a musím nanášet častěji, ale i tak si ho nemůžu vynachválit a zatím ho nehodlám přestat používat, protože napomáhá jak mému dobrému pocitu tak už nemám zničená trička od propocených fleků.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 05.08.2013 | "Jsem nadšená" od ,

Je to opravdu úžasný přípravek. Když mi o něm řekla kamarádka nevěřila jsem tomu. Přece, kdyby to bylo opravdu účinné měl by ho každý, ale pak jsem ho vyzkoušela a jsem z něj nadšená! Opravdu chrání před pocením!

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 02.08.2013 | "Pro mě je Driclor číslo jedna v antiperspirantech" od ,

Pro mě číslo jedna v antiperspirantech. Ani jsem nedodržela začínající kůru 7 dní a Driclor funguje jak má. U mě stačí Driclor použít 1-2x týdně. Před aplikací na pokožku "vysuším" dětským pudrem. Občas mě i mainko svědí, ale to se dá vydržet pokud se to neškrábe. Budu kupovat stále dál a dál.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 27.07.2013 | "Úžasný přípravek" od ,

Úžasný přípravek! Začátkem používání Driclor trochu pálí, štípe a zčervenává kůži, ale za ten účinek to stojí!! Velmi doporučuji. Vůně je cítit po alkoholu. Je to čirý roztok a nanáší se podle potřeby, ze začátku denně. Účinek se dostavuje postupně v průběhu používání. Driclor vydrží poměrně dlouho - mně osobně třeba i rok. Cena je přijatelná.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 23.07.2013 | "O účinnosti Dricloru nepochybuji, ale ..." od ,

U tohoto výrobku nevím, co si myslet. Každý říká, jak je super účinný, ale já to u sebe moc nepozoruji, což je ale také možné tím, že ho nikdy nevydržím používat v kuse 7 dní, jak se píše v příbalovém letáku. Co je další nevýhoda, tak je ta, že se nesmí používat 24 hodin po holení, což není teď v létě lehké dodržet (pokud ho chcete používat 7 dní v kuse) a pokud ho použiji i přesto, tak mě zase strašně kouše. Taky je důležité, kolik si toho člověk dá. Stačí, když si projedu podpaží 4 x tak už je to zase moc, pokud 2 x tak mi to přijde hrozně málo. O jeho účinnosti ale nepochybuji, jen se musí přesně dodržet návod, což není pro mě tak jednoduché.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 22.07.2013 | "V létě je Driclor ideální volba" od ,

Koupila jsem si ho proto, že jsem chtěla omezit pocení a to hlavně teď v létě, kdy jsou mega horka. Driclor používám jak na nohy, tak do podpaží. Na nohy mi to nějak extra nepomáhá, ale v podpaží pomáhá dost, už se nepotím tolik, jako dřív. Co se týče štípání atd. tak to já jsem vůbec nezaznamenala. Používám dle návodu.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 19.07.2013 | "Koupila jsem na doporuceni kamaradky" od ,

Na doporuceni kamaradky jsem si ho koupila a neprecetla navod a aplikovala jsem si ho na oholene partie. Zacalo to tak stipat, myslela jsem , ze vyletim z kuze. Sice jsem druhy den mela vyrazku , ale nepotila jsem se jako predtim. Driclor v zime nepouzivam , ale v lete se obcas hodi. Nevim, jestli to je timto vyrobkem, ale uz se nepotim jako pred koupi tohoto vyrobku

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 15.07.2013 | "Výborný společník" od ,

Výborný společník na léto (ale i zimu), který 100% zabrání pocení. Roll-on aplikátor je výborný, bohužel se ale po čase opotřebuje a protéká. Na internetu vychází o dost levněji než v českých lékárnách. Sama ho používám cca 1x za 14 dnů, skvěle drží a zpříjemňuje horké letní dny.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 11.07.2013 | "Dobrý, ale štípe" od ,

Driclor je určitě účinný proti pocení. Jen bych chtěla upozornit na to, že je dobré opravdu dodržovat informace z příbalového letáku. I přesto, že píší, že ze začátku používání se má přípravek používat každý večer, je dobré vynechat pokud se pokožka podráždí a začít až se opět zklidní. Z vlastní zkušenosti používám Driclor jen na linii, kde vyrůstajíchloupky, v širším okolí podpaží je totiž pokožka dost jemná a na těchto místech mě Driclor dost štípal.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 08.07.2013 | "Doporučuji" od ,

Driclor jsem si koupila, i když jsem s pocením neměla velké problémy. Po prvních 14-ti dnech používaní se mi opravdu pocení omezilo, bylo však potřeba dodržovat nepoužívání přípravku na oholené podpaží, jinak to štípalo. Teď už stačí používat jen občas, tudíž se cena okolo 300 Kč vyplatí, výrobek vydrží dlouho.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 06.07.2013 | "Jedno Dricloru balení mě vydrží až rok" od ,

Bez Dricloru si už nedovedu představit život. Hlavně teda léto. Protože opravdu funguje proti pocení a to stoprocentně. Ze začátku použít několikrát za sebou (probděné noci) a pak stačí už tak jednou týdně v létě, v zimě skoro nepoužívám, max tak jednou za měsíc. Bohužel teda mě docela štípe. Doufám, že se jednou vynalezne přípravek se stejnými účinky a bez takového podráždění pokožky. Cena je taky dost přívětivá, vzhledem k tomu, že jedno balení mi vydrží až rok.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 01.07.2013 | "Skvělý přípravek" od ,

Driclor bych označila za malý zázrak. Až tento přípravek mi opravdu pomohl proti pocení. Stačí ho používat tak 2x týdně a doplňkově používat jen deodorant pro vůni. Skvělý přípravek, který budu svým známým určitě doporučovat. Jedinou nevýhodu vidím v pálení, pokud ho nanesete na oholenou kůži.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 29.06.2013 | "Ani Driclor mě úplně nepomohl" od ,

Díky různým recenzím jsem na tento 'zázrak' narazila. Zezačátku Driclor, prvních pár použití dobře, možná pár kapek potu se objevilo. Běžné antiperspiranty z drogerie bohužel u mě nepohámají. Těšila jsem se, že Driclor bude konečně něco, co mi pomůže. Četla jsem, že hrozně pálí. Přestože bych řekla, že mám celkem citlivou pokožku, nepálí vůbec. Rozhodně pomáhá více než běžné antiperspiranty, ale zázrak to pro mě bohužel není, zvlášť po dlouhodobém používání prostě nefunguje. Škoda :-(

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 24.06.2013 | "Driclor je zázrak" od ,

Driclor je jedním slovem ZÁZRAK! Dlouhou dobu jsem trpěla nadměrným pocením, potila jsem se i když bylo venku -10 stupňů a opravdu to bylo nepříjemné a projevilo se to bohužel i na mém, sebevědomí. Po použití Dricloru všechny problémy zmizely a já zase můžu nosit barevná trička bez obav, že bych měl ty takzvané "koláče" v podpaží. Četla jsem, že někoho Driclor hrozně pálí, ale já jsem nic takového nezaznamenala, navíc Driclor zabral už po prvním použítí. Nyní mi stačí zopakovat aplikaci 1x za 14 dní a mám zase od pocení klid.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 20.06.2013 | "Driclor mě pomohl" od ,

Až donedávna jsem měla problémy s nadměrným pocením, žádné antiperspiranty nepomáhaly, až právě na Driclor. Už po první aplikaci pocení zmizelo, a tak ho vřele doporučuji všem. Je třeba dodržovat návod na příbalovém letáku osobně doporučuji nanášet později, než za 24 hodin po oholení podpaží, abyste měly jistotu, že kůže je zahojená, jinak může v podpaží pěkně pálit. Postupně stačí nanést jednou týdně a máte od pocení klid. Má sice divnou chemickou "vůni", ta ale zmizí, takže ráno už nic necítíte.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 19.06.2013 | "Doporučuji Driclor lidem kterým vadí pocení" od ,

Doporučuji Driclor lidem kterým vadí pocení. Stačí aplikovat před spaním a vydrží to po celý následující den. Je pravda že mě postačilo aplikovat v jeden den v týdnu a měla jsem klid na celý týden . Přes celé léto jsem byla spokojená. Někdo říká že Driclor je bez vůně, to sice je spíš jde cítit jako dezinfekce. Mě osobně při prvním použití nepálil, ani nesvědil. Hlavně, že to funguje.

Driclor 75 ml
Hodnoceni | 17.06.2013 | "Driclor je super a vy taky!" od ,

Moc děkuji za rychlé dodání a vyřízení objednávky. S driclorem je můj muž spokojen, opravdu se již nepotí jako .. :-) a jsem tedy i já velmi spokojená.